Coronaviruset 2019-nCoV (covid-19) är av samma familj som det SARS viruset och har stor dödlighet. Läkarna har inget känt botemedel mot coronaviruset. Kina är drabbat och spridningen är igång, även i Europa. I februari passerades 2 miljoner på människor i karantän.

De vanliga antivirala läkemedlem hjälper inte. Kina har startat försök med C-vitamin i extrema doser.

I Sverige turas man om i TV att försäkra att det är ingen fara. Ingen fara, detta är Sverige, beredskapen är god och att drabbas framställs som en förkylning. Men bakom kulisserna är det annorlunda. Munskydden är redan slut i Sverige och grossisterna får bara sälja det de kan få tag i till vården.

Sjukvården i Sverige är redan ett fiasko och det är inte svårt att räkna ut om de kan klara en coronapandemi. Sätter coronaviruset fart behövs inte mycket fantasi för att se hur det slutar.

Det viktigaste av allt blir att tvätta händerna ofta. För annars kommer man att själv stoppa in coronaviruset i munnen.

Coronavirusdödande

Använd en bakteriedödande tvål som Smittstopp. Det är den enda tvål som är bakteriedödande framåt i tiden, läs nedan om Smittstopp produkterna.

Bakteriedödande handtvål är effektivare än handdesinfektion.

Ersätt alla handdukar med torkpapper. Efter tvätt torkar man av viruset på torkpapperet och kastar dem.

Köp hem desinfektionsmedel på sprayflaska. Det enda som verkar framåt i tiden är Smittstopp. Alla ytor man regelbundet tar på skall behandlas, kranar, toasitsar, dörrhandtag, kaffebryggaren. Skyddet sitter kvar och verkar, produkten finns online på allt-fraktfritt och köpapris.

Kolloidalt silver är ett annat desinfektionsmedel man kan använda. Det effektivaste kolloidala silvret heter IONplus men även andra fabrikat fungerar. Naturliga Norrland, Holistic och Naturprodukter säljer online.

Skaffa handdesinfektion och desinficera händerna. Smittstopp är det enda som verkar framåt i tiden, det är förstavalet.
Kolloidalt silver är andravalet. Sedan är det slut på premiumprodukter, kvar är handsprit, kladdig alkogel med flera.

Kolloidalt silver säljs i Sverige som ett desinfektionsmedel. Det klassa inte längre som kosttillskott som tidigare och som i USA och en mängd andra länder.
Innan penicillinet uppfanns fanns endast silver som stoppade bakterier och virus. Medicinerna bestod av silver malt till så små korn som möjligt och var så dyra att bara rika hade råd till dem.

Misslyckade försök har gjorts av läkemedelsindustrin att genom patent med mera få ensamrätt till kolloidalt silver. Man har genom lobbying lyckats förbjuda att kolloidalt silver säljs som kosttillskott.

Medan läkemedelsindustrin själva börjat blanda med antibiotika och på så sätt få preparaten under recept, BBC har gjort ett jättebra reportage som finns online.

Antibiotika biter inte på virus medan silver dödar dem, det används i brandskadebehandling där inget annat fungerar. Resistens mot silver kan inte utvecklas av virus och bakterier. 10 miljoner amerikaner och många svenskar använder kolloidalt silver som kosttillskott och kommer att använda det som skydd mot coronaviruset. 15 ml morgon och kväll i förebyggande syfte rekommenderar Dr. Annika Dahlkvist på sin blogg. Och ökas till stora doser om man blir smittad. Vila och att dricka mycket vätska är samtidigt ett måste.

Olika kvalitet finns på kolloidalt silver. I Löddeköpinge finns ION silver som är störst.

Men det finns ett betydligt bättre kolloidalt silver som säljs under varumärket IONplus. IONplus kolloidalt silver finns att köpa på hälsokostsajter som Naturliga Norrland, där finns båda fabrikaten och priset är samma, bara att välja. På holli (Holistic) finns IONplus.Holli har även ett eget kolloidalt silver.

Stärk immunförsvaret nu genast med C-vitamin. Det finns en mängd sorter från liposomal till askorbinsyra. Kalciumaskorbat, askorbinsyrans kalciumsalt, är lättupptaget och syraneutralt, ett säkert kort. För en bråkdel av tablettpriset kan man köpa kalciumaskorbat som pulver på allt-fraktfritt eller köpapris online.

Helhetshälsa kalciumaskorbat 500 mg kapslar kostar 165 kr för 100 st. Per gram blir detta 3:30. 450 gram kostar 1485 kronor, på allt fraktfritt kostar det 275 kr. 25% av priset för kapslar.

Normalt tar man 1/2 gram per dag för att hålla immunsystemet på topp men nu är det bråttom och fara å färde, så 1 gram per dag är säkrast. Kan inte överdoseras. I tablettform finns det i hälsokostbutiker.
Immunförsvaret stärks av C-vitamin så åtgärden är ganska självklar. Doktor Annika Dahlkvist kompletterar även med D-vitamin för starkare immunförsvar mot coronaviruset.Det är ett värdefullt tips.

Andningsskydd måste vara av klass 3. Endast klass 3 är virustätt. Ett vanligt munskydd duger inte. 50% skydd, möjligtvis 60%, uppnår man med klass 2. Men även dessa är redan slut i Sverige i hela EU. Inte ens den högprioriterade sjukvården kan få vad den behöver.

Smittstopp sortimentet

De enda desinfektionsprodukterna i Sverige som desinficerar framåt i tiden, alltså fortsätter skydda efter användning.

På Chalmers uppfanns den aktiva ingrediensen som inte ens är giftig. Katjonisk (elektriskt positivt laddad) polymer.

En polymer som är katjonisk, alltså positivt laddad och lämplig för t.ex. utrustning i restauranger, storkök och livsmedelsindustri. Det är alltså en fysikalisk verkan och inte ett gift och det finns endast en tillverkare.

Bakterier och coronavirus är negativt laddade, fastnar och där. Den positiva laddning är som en magnet, finns alltid kvar om man inte neutraliserar den eller smutsar ner ytan.

Polymeren ingår i Smittstopp handtvål, Smittstopp Spray Ytor och Smittstopp handdesinfektion. I allt fraktfritt webbshop och hos köpapris finns Smittstopp sortimentet.

Köppanik förväntas on Coronaviruset börjar sprida sig i Sverige

Svininfluensan slog till mot Sverige 2009. Köppanik utbröt. På apotek och i butiker tog handsprit och desinfektionsmedel slut, därefter överallt.
Tillverkare av desinfektionsmedel körde dygnet runt. Då tog tomflaskor, pumpar, sprayers med mera slut i hela Europa. Utan flaskor går det inte att tillverka produkter på flaska.

Troligen kommer det samma att hända igen.

Vårt råd är att köp hem nu, medan det finns. Skall alla beställa på en gång töms alla lager direkt. Det finns inte en chans för tillverkaren att hinna med om väldigt många beställer Smittstopp på kort tid.

Länkar med coronavirus tips

Desinfektion info

Coronaviruset Tips